Het verhaal van Traderslab

Traderslab is een innovatief bedrijf dat is voortgekomen uit Tradepremium.be, een toonaangevend crypto-analyseplatform dat in 2017 werd opgericht.

Van waar we komen

In de loop der jaren heeft het team van TradePremium een schat aan ervaring opgedaan in de crypto-industrie, waardoor ze inzicht hebben verkregen in de belangrijkste segmenten die nodig zijn om succesvol te handelen. Het team heeft deze inzichten gebruikt om hun eigen unieke set van indicatoren te ontwikkelen, die ze gebruiken om traders en beleggers te helpen betere beslissingen te nemen.

Waar we zijn

Traderslab streeft ernaar om transparantie en toegankelijkheid naar de crypto-industrie te brengen, zodat iedereen kan profiteren van de kansen die deze opkomende markt biedt. Het bedrijf is gepassioneerd over het verstrekken van de meest up-to-date en relevante informatie aan traders en beleggers, zodat zij met de juiste money-mindset de markten leren benaderen

Waar we naartoe gaan

Met de oprichting van Traderslab heeft het team van TradePremium de volgende stap gezet in hun missie om de crypto-industrie in België te transformeren. Traderslab biedt een reeks geavanceerde tools en functies, waaronder live market data tools, technische analyses, en handelsstrategieën.

Tim Broekmans

Tim Broekmans
Founder Traderslab.be

Tim Broekmans is ook de oprichter van TradePremium.be en een deskundige en liefhebber op het gebied van trading, fundamental research en crypto cycle trading. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in de cryptocurrency wereld en heeft een indrukwekkend track record opgebouwd.

Zijn expertise ligt voornamelijk in het beoordelen van potentiële succesvolle projecten op basis van fundamentele analyse en het combineren van on-chain data en exchange flows. Op deze manier kan hij een nauwkeurige inschatting maken van de sterkte en adoptie van deze projecten.

Door zijn inzichten op zowel micro- als macroniveau kan hij beter de juiste beslissingen nemen op de markt.

Patrick Surgeon

Patrick Surgeon
Founder Traderslab.be

Met meer dan 25 jaar ervaring in productiemanagement en sales binnen Europa, is Patrick een medeoprichter van Traderslab en Trader / analist bij het TradePremium team. Hij is gepassioneerd over de combinatie van financiën, crypto en tech.

Met meer dan vijf jaar ervaring in investeren, traden en riskmanagement in digital assets, heeft hij diepgaande kennis op dit gebied. Patrick is ook een expert in het ontwerpen van portfolio management infrastructuur.

Dankzij deze achtergrond heeft hij ruime ervaring in het leiden en laten groeien van bedrijven.

Onze visie

Onze visie is om een onderzoeksdatabase te creëren en een uitgebreide set van toonaangevende indicatoren, tools en screening capaciteiten te bieden die gericht zijn op het nemen van de juiste beslissingen in de cryptomarkt. Als een team van ervaren crypto traders en developers, hebben we onszelf als doel gesteld om een unieke oplossing te bieden voor de uitdagingen van de cryptocurrency industrie.

Onze reis begon met de herkenning van de noodzaak voor een betrouwbare en uitgebreide bron van onderzoeksinformatie voor de cryptomarkt. Het is bekend dat het nemen van beslissingen in deze branche een uitdaging kan zijn, omdat de markt volatiel en complex is, en omdat er vaak weinig betrouwbare informatie beschikbaar is. Dit is waar we onze expertise en passie voor cryptotrading en technologie samenbrachten om een unieke oplossing te bieden.

We hebben maandenlang hard gewerkt aan het ontwikkelen van deze tools die gebaseerd is op rigoureus onderzoek en een diepgaand begrip van de cryptomarkt.

We hebben toegewijde teams van experts op het gebied van cryptotrading en developing samengesteld om de meest waardevolle en up-to-date informatie te verzamelen, te analyseren en te presenteren op een manier die gemakkelijk toegankelijk is voor gebruikers van alle niveaus.

Ons doel

Ons doel is om een one-stop-shop te bieden voor iedereen die betrokken is bij de cryptomarkt, van beginners tot ervaren traders en investeerders. We bieden een scala aan tools, waaronder indicatoren en screening capaciteiten die zijn ontworpen om te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Door gebruik te maken van onze database en tools, kunnen gebruikers snel en gemakkelijk informatie vinden over de cryptomarkt, trends spotten en potentiële investeringskansen vinden.

We zijn er trots op wat we hebben gebouwd en we zullen blijven streven naar het beste voor iedereen.