Frequently asked questions

Hoe kan ik de indicatoren gebruiken?

Om toegang te krijgen tot de indicatoren dien je eerst een gratis account aan te maken op TradingView. Zodra je een abonnement hebt afgesloten, kan je jouw gebruikersnaam doorgeven aan ons en dan zullen de indicatoren binnen de 48u beschikbaar zijn op jouw persoonlijke account.

Moet ik mijn TradingView account upgraden naar een pro versie?

Een basis TradingView-account is voldoende en een upgrade is niet nodig. Je kan twee verschillende lay-outs gebruiken: één gericht op beleggen en één gericht op traden. Hierdoor kun je onze pakketten gemakkelijk scheiden.

Kan ik de indicatoren in elke markt gebruiken?

Onze indicatoren zijn compatibel met TradingView. TradingView biedt verschillende internationale markten aan. Dit kan gaan van aandelen tot forex en zelfs grondstoffen.

 

Onze tools zijn zeer flexibel en kunnen worden aangepast aan elke markt en trading stijl, waaronder scalping, swing trading, beleggen en meer. Hierdoor bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de behoeften van onze klanten.

Is er documentatie voorzien voor de instelmogelijkheden van de indicatoren?

Je kunt eenvoudig en vlot toegang krijgen via het tabblad documentatie.

Dit leidt je naar ons Gitbook, waar elke indicator uitgebreid wordt toegelicht.

(Momenteel is het ‘documentatie’ tabblad nog niet beschikbaar, maar het zal binnenkort online verschijnen.)

Kan ik als onervaren trader hier ook mee starten?

Zeker, het doel van de indicatoren is juist om personen met beperkte kennis eenvoudig op weg te helpen in de wereld van handel en investeringen.

Het is essentieel om over een algemene basiskennis te beschikken, en als je die niet hebt, kun je altijd bij ons terecht voor een passende opleiding.

Kan ik mij ergens inschrijven voor een nieuwsbrief

Neen, voorlopig niet maar bij TradePremium voorzien we je steeds van alles nodige info. TradePremium maakt wel een wekelijkse nieuwsbrief waar je jezelf voor kan inschrijven.

Hier kan je ook hun modules uitgebreid bekijken.

 

Wat maakt de Traderslab indicatoren uniek?

Het team van TradePremium beschikt over meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring in de beleggingswereld. Gedurende deze periode hebben wij ons eigen handelssysteem ontwikkeld en hebben we het proces volledig geautomatiseerd met behulp van onze indicatoren.

Wij streven er voortdurend naar om onze systemen te verbeteren en aan te passen op basis van de feedback van onze gemeenschap. Deze verbeteringen zijn ook merkbaar in onze indicatoren.

Hoewel we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze software, geloven we ook dat er altijd ruimte is voor verbetering en we streven hier dan ook voortdurend naar. Bij Traderslab houden we van cijfers en een actieplan, niet van praatjes.

Zullen er updates komen van de indicatoren?

Wij streven ernaar om elk kwartaal updates uit te brengen, aangezien wij voortdurend werken aan het verbeteren van onze indicatoren. Zodra wij een update publiceren, wordt deze automatisch toegevoegd aan elke indicator en ontvangt u een waarschuwing.

Is er ook een Discord community?

Zeker weten!

Het TradePremium-team beheert en ondersteunt de Discord-server die gedeeltelijk gratis toegankelijk is.

Hierdoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Onze community van traders en beleggers, die momenteel gebruikmaken van onze indicatoren, is hier actief en beschikbaar voor discussies. Als u lid wilt worden, klik dan hier.

Wat moet ik doen om discord member te worden?

Een gratis Discord-account is vereist om toegang te krijgen tot onze Discord-server, waar verzoeken worden behandeld, dagelijkse analyses worden gedeeld en je met andere leden kunt communiceren. Desondanks is het geen verplichting, aangezien je zonder een Discord-account nog steeds toegang hebt tot alle inhoud op onze website.

Waar vind ik makkelijk alle nodige informatie terug?

Zodra je je bij ons aanmeldt voor een pakket, of het nu gaat om indicatoren, een bot of beide, vind je eenvoudig de opstartgidsen en benodigde informatie in je persoonlijke profiel. Hiermee beschik je over een centrale hub waar alle essentiële informatie wordt verzameld, zodat je niet hoeft te zoeken.

Wanneer ik een probleem opmerk aan de bot of aan één van de indicatoren, wat doe ik dan?

Het meest aanbevolen is om direct met ons in contact te treden via Discord of simpelweg een contactformulier onderaan deze pagina in te vullen met betrekking tot het betreffende probleem. Op die manier kunnen onze ontwikkelaars snel reageren en de fout of het probleem verhelpen.

Daarnaast waarderen we ook altijd uw feedback of eventuele suggesties voor verbeteringen aan onze bots of indicatoren.

We streven voortdurend naar uitmuntende service en hoge kwaliteit, en uw bijdrage hieraan is van groot belang.